BMW Fxx та Mini.

CVN і Counter? З компанією Alientech це більше не проблема!

Всього через тиждень після виходу останнього оновлення, представляємо вашій увазі незамінну інновацію для чіп-тюнінгу BMW і Mini.

Ми вирішили одну з найголовніших проблем – проблему CVN і Counter.

“CVN” ( “Calibration Verification Number” (контрольний номер калібрування)) – це контрольна сума калібрування файлу записаного всередині блоку управління. Контроль CVN – метод, за допомогою якого перевіряється, чи відповідає калібрування в блоці управління тій, яка була обрана виробником транспортного засобу. Завдяки новим протоколам 628 і 629 для інструмента KESSv2, під час запису модифікованого файлу, CVN буде відповідати оригінальній прошивці ЕБУ.

“Counter” – це лічильник програмування блоків управління Bosch EDC17 і MED17. Він вказує на кількість модифікацій, якими піддавався ЕБУ. В цьому випадку, завдяки протоколам 628 і 629, даний лічильник програмування не буде збільшений.

Номер CVN і Counter будуть відображатися в ID протоколу в поле версії програмного забезпечення.

Більше інформації….

 

Политика конфиденциальности

Наш сайт использует файлы cookies, чтобы улучшить работу и повысить эффективность сайта. Продолжая работу с сайтом, вы соглашаетесь с использованием нами cookies и политикой конфиденциальности.

Принять