CVN на автомобілях VAG
Ми продовжуємо працювати над одним з найбільш важливих і обговорюваних питань останніх місяців, а саме, над проблемою відстеження CVN. Після виходу протоколів 628 і 629 для BMW, ми вирішили зосередиться на автомобілях групи VAG. Тепер CVN більше не проблема для Audi, Seat, Skoda і Volkswagen з ЕБУ Bosch EDC17 та MED17!

CVN (Calibration Verification Number), є контрольною сумою калібрування файлу записаного в ЕБУ. Контроль CVN має на увазі перевірку відповідності заводського калібрування в блоці управління, яка була записана виробником транспортного засобу.

Тепер на блоках Bosch MED17 і EDC17 групи VAG, CVN модифікованого файлу буде завжди відповідати стоковому. Це означає, що ви зможете працювати через роз’єм OBD за допомогою інструменту KESSv2, а також «на столі» з інструментом K-TAG, без будь-яких додаткових протоколів і додаткових витрат.

Детальніше….

Политика конфиденциальности

Наш сайт использует файлы cookies, чтобы улучшить работу и повысить эффективность сайта. Продолжая работу с сайтом, вы соглашаетесь с использованием нами cookies и политикой конфиденциальности.

Принять