Реліз 3.07. Нові протоколи KESSv2 і K-TAG
Представляємо вашій увазі нові інновації, які відносяться до інструментів KESSv2 і K-TAG, що дозволяють, найкращим чином, здійснювати вашу роботу над найпопулярнішими і сучасними автомобілями

Функціональність K-Suite
Нашими розробниками було вирішено кілька проблем, зокрема, що стосуються швидкості роботи ПЗ, що дозволило збільшити продуктивність. Також, ми представляємо дві нові функції, які дозволять зробити робочий процес більш ефективним.

Віртуальне Читання для інструменту KESSv2 Slave
З виходом цього релізу інструменти Slave з активною підпискою отримають функцію Віртуального Читання. Це означає, що і клієнти Slave, здійснивши процедуру зчитування ID ЕБУ, будуть впевнені в правильному наданні зашифрованого файлу свого Майстра, який миттєво буде доступний в базі даних.

Автоматичне розпізнавання протоколу для інструментів KESSv2 Master і Slave
Для всіх протоколів, що відносяться до функції Віртуального Читання і доступних в ПО K-Suite, стала активною функція автоматичного розпізнавання протоколу як для версії Master, так і для версії Slave. Здійснивши ідентифікацію ЕБУ (ID ЕБУ) і вибравши необхідний протокол, ПО K-Suite покаже чи обраний протокол неправильний і запропонує вам коректний. З цією функцією швидкість виконання вашої роботи, безсумнівно, зросте, головним чином, на перших кроках.

ДІЗНАЙТЕСЯ ПРО ПРОТОКОЛИ ДЛЯ ВІРТУАЛЬНОГО ЧИТАННЯ!
Оновіть ваші ІНСТРУМЕНТИ!

Нові протоколи для інструментів KESSv2 і K-TAG
KESSv2
Останнє оновлення дозволить вам працювати через роз’єм OBD (необхідно здійснити “Patch” з інструментом K-TAG) над автомобілями Volvo (наприклад, Volvo XC60 2015) обладнаними ЕБУ Bosch EDC17CP22, Bosch EDC17CP48 і Bosch EDC17CP68.

Крім того, новий протокол для роботи OBD (необхідно здійснити “Patch” з інструментом K-TAG) дозволить працювати над автомобілями Mercedes обладнаними блоками управління Delphi CRD3E і Delphi CRD3P. Наприклад 2017 Mercedes GLA.

K-TAG
Мікроконтролери, представлені в оновленні:

BDM MPC5xx
BOOTLOADER MITSUBISHI
BOOTLOADER ST
BOOTLOADER TRICORE
JTAG / BAM NEXUS
JTAG RENESAS
JTAG / BAM SPC
NEC NBD
Оновлення ставитися не тільки до легкових автомобілів, але, також, до мотоциклів, вантажівок і с / г техніки. Деякі транспортні засоби є новими і дуже очікуваними.

BMW Motorrad R 1200 R 1200 RT
BMW Motorrad R 1200 R
1200 GSMercedes Truck
ActrosWestern Star
4700 SeriesMercedes Truck Actros

 

Дізнатися більше….

Политика конфиденциальности

Наш сайт использует файлы cookies, чтобы улучшить работу и повысить эффективность сайта. Продолжая работу с сайтом, вы соглашаетесь с использованием нами cookies и политикой конфиденциальности.

Принять