Огляд оновлення KSuite 3.69 для інструменту #KTag. Нові можливості для BMW Moto, Suzuki, Volvo.
Також робимо порівняння наявні інструкції підключень для інструменту Ktag від #Alientech – #ServiceMode з Infineon Tricore для деяких блоків управління !!!
Тепер є читання і запис блоків Bosch EDC17C55, EDC17CP22, ME17.2.42 і ME17.9.6 дизельних і бензинових двигунів автомобілів JMC New Generation Transit, Suzuki Swift, Volvo C30, C70, S40 і S80 і трактора Kubota, без розборки блоків управління через зовнішній розєм ECU.

Більше безкоштовних уроків та інформації про чіп тюнінгу шукайте на нашому Youtube каналі за посиланням https://www.youtube.com/channel/UCkVs8JjBrKXwTWYZXryQ0UQ

Посилання на нашу групу в Facebook https://www.facebook.com/groups/alientechtools.ukraine/

Будемо вдячні за ваші коментарі.

З радістю відповімо на ваші запитання по чіп-тюнінгу або роботи з інструментами Kess v2, Ktag, ECM Titanium компанії Alientech.

Теги для відео #alientech #alientech_official # upgrade-auto #Suzuki #ecuremapping #remap #ecuremap #ecuflash #chiptuning #ecutuning #Volvo Bosch EDC17CP22 #suzukituning # EDC17CP22tuning #ksuite #ktagsm #ktag #ktagremapping #Bosch # EDC17C55 #Volvo #Suzuki

Политика конфиденциальности

Наш сайт использует файлы cookies, чтобы улучшить работу и повысить эффективность сайта. Продолжая работу с сайтом, вы соглашаетесь с использованием нами cookies и политикой конфиденциальности.

Принять