DENSO 275922-428 Toyota
Virtual Classes, Просунутий рівень

Toyota Land Cruiser – автомобіль, який не знає кордонів. Так чому б не розкрити весь його справжній потенціал? Наш курс дозволяє отримати максимальний приріст в продуктивності Toyota Land Cruiser 70-й серії, надаючи всю необхідну інформацію в практичному віртуальному курсі!

Всього за три години ви отримаєте необхідні дані і знання, які стануть в нагоді для покрокового виконання калібрування оригінального файлу в програмному комплексі ECM Titanium. Наша компанія має дванадцятирічний досвід в навчанні і пропонує новий вид курсів по чіп-тюнінгу для даного автомобіля.

Турбодизель V8 об’ємом 4,5L, встановлений на Land Cruiser, зустрічається і на інших моделях Toyota і Lexus. Це дозволить як досвідченим, так і початківцям тюнерам розширити можливості своїх майстернях за рахунок збільшення кількості автомобілів, які вони можуть успішно модифікувати. Чого ж ви чекаєте? Дізнайтеся, наскільки можна поліпшити ідеальний повнопривідний автомобіль за допомогою чип-тюнінгу.
Технічні характеристики:

Toyota Land Cruiser з дизельним двигуном V8 об’ємом 4.5L був розроблений для подорожей на далекі дистанції в тисячі кілометрів. За допомогою Віртуальних Курсів, ви зможете збільшити крутний момент і потужність без ризику пошкодження точної механіки.

DENSO 275922-428
4.5 turbo Diesel
Toyota Land Cruiser, turbo Diesel, 2012

Програма:

15:00 – 16:30: опис характеристик автомобіля, ЕБУ і його прошивки. Розгляд одиниць вимірювання параметрів і карт, які необхідно правити. Початок тюнінгу в програмному комплексі ECM Titanium.
16:30 – 16:40: питання і пояснення.
16:40 – 16:50: коротка перерва.
16:50 – 18:20: заключна частина практичного тюнінг-прикладу в ПО ECM Titanium і надання результатів, отриманих на діностенд.
18:20 – 18:30: питання і пояснення.

Перша частина:

У цій частині віртуального навчання ми опишемо характеристики автомобіля, вказавши версію, комплектацію, рік випуску, тип приводу і коробки передач. Потім ви дізнаєтеся про всі автомобілі, оснащених таким же двигуном. Відразу після цього детально будуть розглянуті характеристики ЕБУ, а саме, ідентифікаційні дані та версії по класах викидів. Крім того, ми поговоримо про способи підключення за допомогою інструментів Alientech, які будуть корисні для перепрограмування із застосуванням конкретних протоколів. Також ми покажемо повний набір доступних функцій і дамо практичні поради щодо здійснення чіп-тюнінгу. В кінці даної частини, ми розберемо структуру стокової прошивки із зазначенням адрес карт і різних областей.

Друга частина:

Після невеликої перерви ми продовжимо розглядати приклад практичного чіп-тюнінгу для створення прошивки, яка подарує високу продуктивність і надійність. Підводячи підсумки по навчанню, вам стануть доступні результати нових характеристик автомобіля по відношенню до старих показниками.

Деталі за телефоном +380677313844

Календарь

https://www.youtube.com/channel/UCkVs8JjBrKXwTWYZXryQ0UQ

https://www.instagram.com/chiptuning_lviv/

 

Политика конфиденциальности

Наш сайт использует файлы cookies, чтобы улучшить работу и повысить эффективность сайта. Продолжая работу с сайтом, вы соглашаетесь с использованием нами cookies и политикой конфиденциальности.

Принять