K-Suite 3.0
Нові технології, закладені в основу ПО K-Suite 3.0, зроблять ваші інструменти KESSv2 і K-TAG більш надійними та універсальними, а також, закладають в основу майбутні інновації. Всі функції, які ви щодня використовуєте в новому K-Suite, були вдосконалені і доопрацьовані.
Дизайн
Інтуїтивно зрозуміла і повністю оновлена ​​графіка – від іконок транспортних засобів на панелі управління, до невеликих персоналізованих деталей з однорідним і характерним інтерфейсом.

Швидкодія
Висока швидкість обробки даних і найпоширеніших операцій.

Функціональність
Список підтримуваних транспортних засобів, який доступний для вашого використання, став більш повним і детальним. Пошук потрібного транспортного засобу став більш простим і інтуїтивно зрозумілим. Маючи в розпорядженні всього лише один параметр для пошуку, ви зможете з легкістю знайти необхідний транспортний засіб.

Інструкції
Повністю оновлені інструкції з функцією масштабування зображень, допоможуть вам у найскладніших і відповідальних моментах вашої роботи. Також, всі описи стали простішими і, в той же час чіткими, на які ви в будь-який момент зможете покластися.

 

Докладніше ТУТ

Политика конфиденциальности

Наш сайт использует файлы cookies, чтобы улучшить работу и повысить эффективность сайта. Продолжая работу с сайтом, вы соглашаетесь с использованием нами cookies и политикой конфиденциальности.

Принять