З 19 по 22 березня академія Alientech організовує нові курси навчання.

Протягом 4 днів від професійного фахівця Alientech Academy ви отримаєте всі необхідні теоретичні та практичні знання в області чіп-тюнінгу.

Навчання включає в себе два рівні навчання – базовий і просунутий.
Мета нашого заходу полягає в тому, щоб надати кожному учаснику можливість у виборі курсу, який буде відповідати вашим потребам.

Якщо ви тільки починаєте робити перші кроки в даному секторі, але хочете навчитися азам чіп-тюнінгу з використанням оригінального і професійного обладнання, тоді вам підійде базовий рівень.
Якщо ж ви хочете більш серйозно заглибитися в чіп-тюнінг і дізнатися все про дизельні, бензинові і навіть електричні двигуни, тоді без роздумів і сумнівів вибирайте просунутий курс навчання.

Взявши участь у всіх чотирьох днях навчання, ви отримаєте повний спектр знань, теоретичні та практичні навички роботи з нашим ПО ECM Titanium для калібрування карт стокових файлів ЕБУ, а також з программаторами KESSv2 і K-TAG, що дозволить вам розкрити всі таємниці світу чіп тюнінгу.

Детальніше про програму курсу навчання , Ви можете дізнатися ТУТ

 

Политика конфиденциальности

Наш сайт использует файлы cookies, чтобы улучшить работу и повысить эффективность сайта. Продолжая работу с сайтом, вы соглашаетесь с использованием нами cookies и политикой конфиденциальности.

Принять